10.8.10

Birşey Derdim ama...

Kirlilikle boğuşurken kapasitelerini aşan filtrelerimle terk ediyorum dünyayı. Ve siz pislikler, bundan pek memnun kalmayacaksınız. Sosyal sorumluluk zırvalarınızın altında ezilirken, bir iki parlak plaket için hazırladığınız kitaplarınızın sayıkladığı yalanlar dökülecek dudaklarınızdan dua niyetine. Ve siz eskilerine kirli etiketini takıp Nuh’un hayvansız teknesine çöplükten rota hazırlayanlar… Sizi memnun edecek ‘bir şeyler’ bulunur elbet.

Pop kültürünün ortasına porno yıldızı gibi düşen, düşerken nesli tükenen, tüketimin dibinde bir yudum serinlik gibi içilen her şeyimi de bırakıyorum. Siz düşünün artık moda çekimlerinizde hangi gövdeyle çiftleşeceğinizi. Gövdeleri de size bıraktım. İsterseniz ileride götünüze başınıza enjekte edin diye genetiği değiştirilmiş tüm çöplerimi de ‘siz ona layıksınız’ diye sadece güzelliğinizi düşünen laboratuarlara bıraktım, kusura bakmazsanız.

Sorun yoksa tek isteğim, size bir şey katmayan girdilerinizin çıktılarını gözeneklerime tıkıştırıp durmayın artık. Ben orada yokum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder