24.2.11

Hadi be!

Farklı birşey nasıl denir bilmiyorum. Garip 5 yıl olacak ama hala bilmiyorum sevgi başka ne şekilde söylenir.. Literatür orospusu olmuş bir iki filmden türeyen iki kelimeyi kullanmak hala zoruma gidiyor artık. ama bilmiyorum. Nasıl denir?


Mesela insan içtiğinde yanında olmamasına rağmen sohbetin en aktif elemanı olmayı hak eden hayali kişiye ne denir? Ya da her yastığın kokusunu özdeşleştirdiği insana?


Dur dur buldum. Yolda yuvarlanan teneke bi kutu beyninin içinde bekarlığa veda partisi verirken onca orospuyla bile baştan çıkaramadığı efsanevi kahramana ne denir?


Hani gidip buna seni seviyorum diyemezsin ki!


Bu mudur senin "tüm" duygularını ifade eden deyim?


Bu yeter mi "oh be söyledim" diyebilmene?


Yetmez!


Yeterse, sen malsın!


Yeterse, sen ikoncansın!


Yeterse, sen onlardansın!


Yetmez!


Ah bi yeten lafı bulabilsem...

Madame Density's Fuck Yourself New Year Message

İsa, son yemeğini yalnız yese, eminim böyle hissederdi... "Aa İsa, sizinkiler Burger'a gidiyodu" deseler mesela.

Yeni yıl dediğimiz bir pagan geleneğiymiş, hayal kırıklığı. Bu kadar hayvani mükemmel bir geleneğin paganlardan çıkmış olması da başka biri... Her ne ise; bugün İsa doğduysa eğer hakkaten, herşey mümkündür herhalde yahu. Netenyahu! Saçmalama kapasitem oldukça geniş bu yüzden bırak bu ayakları dedim kendime.

Bu yıl tombalaya hayır dedim. Vicdanım sızlıyor yaşlı insanları yalnız bırakmaktan ama... Öyle işte.

İnsan yıllar geçtikçe yeni doğan İsadan ziyade, acısını dindiremeyen doğum sancılı Meryem gibi hissediyor kendini... Canım yanıyor.

Yaşlanıyoruz. Evet aynen öyle.

Salaklar!

Abortion

Annesi gibiydi artık ne de olsa. Her çocuğun annesinden beklediği şeyleri bekliyordu o da. Bir kahraman olmasını, amazonvari olmasını, arkadaşlarının annelerini dövmesini, her şeyi başarmasını, her şeye yakışmasını..

Başka annelerin ellerinde madara olurken kendi annesi, “Üzülme” demezdi o yetiştirildiğine pişman ettiren bencil piç. “Anne, hani sen kahramandın?” derdi. Nasılsa düştüm derdi anne, çocuğunun hakikatli bir orospu çocuğu olduğunu düşünerek.

Hiç keşfetmesin isterdi başka anneleri. Hep ellerinde kalsın, hep kucağında uyusun. Ama yok! O ağzına sıçtığımın çocuğuna anne kolları batardı artık randevusuz da giriş sağlanabilen yerlerine. Yapacak şey kalmazdı.

Kanuni olmasa da aldırması gerekti bu çocuğu artık.